Tuzla Tower

Tuzla Tower – gradnja po najvišim standardima

Stambeno poslovni objekat nalazi se u naselju Stupine u centru Tuzle  na izuzetno atraktivnoj lokaciji te se u njegovoj blizini nalaze svi sadrzaji neophodni I prilagodjeni modernim uslovima življenja.

Shodno namjeni objekta projektnim rješenjem daju se svi elementi savremene arhitekture. Objekat je projektovan tako da svojom dispozicijom, arhitekturom, volumenom i izborom materijala u arhitektonsko-oblikovnom smislu predstavlajnu dominantnu vertikalu I postaju prostorno -likovni akcent ovog dijela grada.

Volumen objekta i vanjsko uređenje pridonose cjelokupnom lokalnom ambijentu. Projektovani elementi usaglašeni su u jedinstevnu cjelinu. Unutarnja obrada objekta je u cilju funkcije objekta i pozitivnog, savremenog dizajna i modernog koncepta stanovanja.

Objekat je smješten na izuzetno atraktivnoj lokaciji te se u njegovoj blizini nalaze svi sadržaji neophodni i prilagođeni modernim uslovima življenja.

Tuzla Tower je objekat ukupne koricne površine cca 16.000 m2. U objektu su smještene 151 stambena jedinica, 13 poslovnih prostora, podzemna garaža sa 74 parking mjesta kao i vanjski privatni parking sa 60 parking mjesta.

Ukupna spratnost objekta iznosi Podrum+Prizemlje+Galerija+25 stambenih setaža+ Penthouse etaža.

U podrumu objekta smještena je podzemna parking garaža, dio poslovnih prostora kao i tehničke prostorije objekta. U prizemlju i Galeriji objekta smješteni su poslovni prostori različitih kvadratura. Na gornjim etažama smješteno je ukupno 151 stambena jedinica različitih kvadratura. Na krovu objekta smješten je Heliodrom čije izvođenje predstavlja poseban dopiros ukupnom kvalitetu stanovanja kako u samom objektu tako i u gradu Tuzla.